Zangles vs Vocal Coaching

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wat is het verschil tussen zangles en vocal coaching?

Zanglessen zijn voornamelijk gericht op zangtechniek om het bereik van je stem te vergroten, vocale kracht op te bouwen, soepel te kunnen mengen tussen kopstem en borststem, mix-stem en belt-coördinaties op te bouwen, meerdere muzikale en zangstijlen onder de knie te krijgen, gemakkelijk hoge noten te zingen en om uiteindelijk technisch en artistiek meesterschap te bereiken.

Vocal coaching is in de eerste plaats bedoeld voor vocalisten die zich willen voorbereiden op audities, presentaties, optredens of op studio-opnames. Vocal coaching-sessies zijn gericht op uitvoeringsstrategieën, podiumpresentatie, het maken van muzikale keuzes, stilistische nuances, microfoontechniek en het leren zingen van verschillende muziekstijlen. Vocal coaching omvat ook het samenstellen van een repertoire-boek, het selecteren van auditie-materiaal en acteer-coaching.

More to explorer

neusademhaling - de voordelen van neusademhaling

Ademhalen: less is mmmore

Ademhalen. We doen het allemaal en bijna iedereen kan dit efficiënter doen. De meeste mensen ademen te vaak in en te oppervlakkig.

zingen kan je algehele gezondheid verbeteren en je stressbestendiger maken

Waarom zingen gelukkig maakt

De langste en meest krachtige zenuw in ons lichaam is de nervus vagus. De nervus vagus maakt onderdeel uit van het parasympathisch

de-mix-stem-holy-grail

De mix-stem – The Holy Grail

De meest gebruikte kwaliteit in het zingen is onze mix-stem. Tegelijkertijd ook vaak de instelling van onze stem die de meeste training

Scroll naar top