Online Zangles & Coaching

Online zangles is even effectief als een reguliere zangles in onze zangstudio in Amsterdam

Zangles & Vocal Coaching via internet

Geen tijd om naar Amsterdam te komen? Op zoek naar een last-minute vocal check-up? Een online coaching sessie kan uitkomst bieden! Naast het volgen van privé zangles in Amsterdam is het onder andere ook mogelijk om vocal coaching en zangles online te volgen. We doen dit al jaren met een diverse internationale clientèle. Coaching via internet biedt tevens uitkomst voor het inplannen van last-minute afspraken. Bijvoorbeeld voorafgaand aan studiosessies, of voor warming-ups. Meer informatie over onze online lessen? We horen graag van je!

3 Simpele Stappen

Voor het volgen van Online Zangles & Coaching:

3 Simpele Stappen voor het volgen van Online Zangles & Coaching:

1. Installeer Zoom

Download de Zoom app op je computer, of tablet met webcam en speakers (bij voorkeur extern). Je telefoon is eventueel ook mogelijk. Maak een gratis account aan om gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden. Zoom biedt onder andere de mogelijkheid om zowel het beeld als de audio op te nemen.

2. Plan je les in!

Plan je Online Zangles in via de online agenda, per mail, of per app! In de bevestiging die automatisch volgt per e-mail ontvang je een link naar de Zoom meeting. Klik 5 minuten voor de ingeplande lestijd op de link uit je afspraakbevestiging en wacht even in de online wachtruimte!

3. Voorbereiding

Zorg voor...

  • een sterke internetverbinding. 1,5 Mbps of 4G mobiele data is vaak voldoende!
  • een karaoke track van de song(s) waaraan je wilt werken. Begeleiding vanuit de zangstudio is niet geschikt voor online coaching in verband met onder andere mogelijke overspraak.​
  • bij voorkeur een tweede apparaat (tablet, telefoon) om de karaoke track(s) vanaf te kunnen spelen en de songtekst(en) van te kunnen lezen.
  • een koptelefoon (just in case – als backup).
  • een plekje waar je volluit kunt zingen – wees creatief! Ik heb online gegeven aan mensen in hun kleedkamer, slaapkamer, keuken, zolder, studio, auto – noem maar op!
Scroll naar top