Vocal producer & productie: het beste vastgelegd

Vocal Productie is een speciaal expertisegebied. Heb je het gevoel dat je opnames nog niet helemaal representatief zijn voor je beste performance? Werk met een Vocal Producer. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Home
  • /
  • Vocal producer & productie

Pro Vocalist

Het is gemakkelijk om tijdens opnames tegen de zanger of zangeres te zeggen: ”Zing met meer passie!”, “Je zit onder de toon…”, “Ik geloof het nog niet…”, enz. De vocalist kan zo emotioneel en fysiek uitgeput raken. Dergelijke opmerkingen zorgen er vooral dat vocalisten harder gaan zingen en het (zelf)vertrouwen verliesen. Een Vocal Producer voorkomt dit en zorgt voor een optimale workflow besteding van de beschikbare tijd.

Werkzaamheden

Een Vocal Producer helpt een vocalist het beste op de opname vast te leggen en begeleidt deze naar een nieuw niveau om vanuit geïnspireerde prestaties te kunnen leveren! Vocalisten, platenlabels en platenproducenten huren mij in als Vocal Producer. We komen voorafgaand aan de opname-sessies samen om het materiaal dat je gaat opnemen door te nemen. Ik woon alle opnamesessies bij en werk nauw samen met jou en je producer.

Dubbele Expertise

Mijn dubbele expertise als stemcoach en uitvoerend vocalist / muzikant, heeft me bij uitstek geschikt gemaakt om werkzaam te zijn als Vocal Producer. Ik coach, train en en begeleid je tijdens en voorafgaand aan de opnamesessie om de best mogelijke vocale performance uit je te halen. Een deel van mijn werk als Vocal Producer kan ook het arrangeren van de meerstemmige partijen op je tracks omvatten.

Scroll naar top