UPDATE: 1:1 lessen mogen doorgaan!

UPDATE: 1:1 lessen mogen doorgaan!

Er mogen 1-op-1 lessen gegeven blijven worden in de studio in Amsterdam. Dit is telefonisch bevestigd door de Rijksoverheid. Houd alsjeblieft rekening met de volgende maatregelen wanneer je jouw les in de studio wilt volgen. Vragen? We beantwoorden ze uiteraard graag via onze contactpagina. Lessen, zowel online, als in de studio in Amsterdam, plan je als vanouds gemakkelijk in via de online agenda. Je ontvangt direct een bevestiging in je inbox!

De maatregelen binnen het gebouw

In het AOC-gebouw, waarbinnen Amsterdam Vocal Coaching is gevestigd, is desinfecteerde gel aanwezig bij binnenkomst van het gebouw. Er zijn tevens duidelijke looplijnen aangegeven om 1,5 meter afstand te kunnen houden wanneer je door het gebouw loopt. Ook graag in het gebouw een mondkapje dragen wat de neus en mond bedekt. Dit mag uiteraard af wanneer je in de studio bent. Er mogen maximaal twee mensen tegelijkertijd gebruik maken van de lift.

In de zangstudio

Tussen de lessen wordt er gedesinfecteerd en extra geventileerd. Daarnaast hangt er een plexiglazen scherm en houden we uiteraard voldoende afstand. Er zijn ook voldoende middelen aanwezig om de handen te wassen en te ontsmetten voorafgaand aan elke les.

Toch liever online les?

Voel je je toch prettiger bij een online zangles? Vanzelfsprekend blijft deze optie, net als voorheen, beschikbaar en effectief! Dit laatste blijkt al meer dan 10 jaar. Wil je graag je les online volgen? Laat het ons weten, zodat we de afspraak mogelijk kunnen aanpassen en je de betreffende informatie, en de Zoom link, kunnen toesturen! Meer informatie over online zanglessen lees je onder andere op de pagina over online zangles.

Vanzelfsprekend gaan we ook over tot een online les wanneer je Corona gerelateerde klachten hebt.

Groet en tot snel!

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

More to explorer

efficient-oefenen-stemtraining-focus

Effectief oefenen: hoe 5 min. helpen!

Hoe kan ik het beste mijn stem oefenen? Hier is het antwoord! Effectief oefenen dankzij de juiste kennis, kunde & intentie Door te weten wat op korte termijn

zangoefeningen-train-je-tong-beperk-kaakspanning

Het perfecte huwelijk ontbinden?

Zangoefeningen om de samenwerking tussen kaak en tong te ontmoedigen Zingen en spreken is UITademen, soms vergeten we dat De kaak en de tong werken onder andere samen

Ook je zangstem moet kunnen beschikken over een licht én een donker element!

[ˌkjaroˈskuːro] – licht én donker in 1

Met de juiste training kan elke gezonde spreekstem elk genre (leren) zingen! Typering van zangstemmen in hedendaagse muziek Vaak krijg ik de vraag: ‘Welk type zangstem heb ik?’.

Scroll naar top