UPDATE: 1:1 lessen mogen doorgaan!

corona-scherm-zangles
In de zangstudio zijn de nodige Corona maatregelen getroffen.

Guides:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er mogen 1-op-1 lessen gegeven blijven worden in de studio in Amsterdam. Dit is telefonisch bevestigd door de Rijksoverheid. Houd alsjeblieft rekening met de volgende maatregelen wanneer je jouw les in de studio wilt volgen. Vragen? We beantwoorden ze uiteraard graag via onze contactpagina. Lessen, zowel online, als in de studio in Amsterdam, plan je als vanouds gemakkelijk in via de online agenda. Je ontvangt direct een bevestiging in je inbox!

De maatregelen binnen het gebouw

In het AOC-gebouw, waarbinnen Amsterdam Vocal Coaching is gevestigd, is desinfecteerde gel aanwezig bij binnenkomst van het gebouw. Er zijn tevens duidelijke looplijnen aangegeven om 1,5 meter afstand te kunnen houden wanneer je door het gebouw loopt. Ook graag in het gebouw een mondkapje dragen wat de neus en mond bedekt. Dit mag uiteraard af wanneer je in de studio bent. Er mogen maximaal twee mensen tegelijkertijd gebruik maken van de lift.

In de zangstudio

Tussen de lessen wordt er gedesinfecteerd en extra geventileerd. Daarnaast hangt er een plexiglazen scherm en houden we uiteraard voldoende afstand. Er zijn ook voldoende middelen aanwezig om de handen te wassen en te ontsmetten voorafgaand aan elke les.

Toch liever online les?

Voel je je toch prettiger bij een online zangles? Vanzelfsprekend blijft deze optie, net als voorheen, beschikbaar en effectief! Dit laatste blijkt al meer dan 10 jaar. Wil je graag je les online volgen? Laat het ons weten, zodat we de afspraak mogelijk kunnen aanpassen en je de betreffende informatie, en de Zoom link, kunnen toesturen! Meer informatie over online zanglessen lees je onder andere in de blogpost ‘1:1 zangles online: bewezen effectief’.

Vanzelfsprekend gaan we ook over tot een online les wanneer je Corona gerelateerde klachten hebt.

Groet en tot snel!

More to explorer

kno-zangstem-expertise

Welke KNO? 3 tips voor vocalisten

Niet elke KNO-arts is gespecialiseerd in het werken met vocalisten Feit: ook met de KNO-arts moet er een juiste klik zijn Regelmatig

Scroll naar top