MENU CLOSE

Tarieven losse lessen

TARIEF PARTICULIER 45 minuten:
€52,50 (excl. BTW*, incl. BTW: €63,50)

TARIEF PARTICULIER 60 minuten:
€65,- (excl. BTW*, incl. BTW: €78,65)

*Onderwijs in muziek aan personen jonger dan 21 jaar is vrijgesteld van BTW. Voor personen vanaf 21 jaar geldt een BTW-tarief van 21%.

Tarieven professioneel/zakelijk

Op aanvraag: info@amsterdamvocalcoaching.com.

Betaling losse lessen

Losse zanglessen dienen na afloop per PIN of contant betaald te worden. Online lessen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan per bankoverboeking. De gegevens hiervoor zijn: NL48RABO0132159945, BIC/SWIFT: RABONL2U.

Annuleringsvoorwaarden

Alle sessies die binnen 48 uur voor aanvang worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht. Houdt u er alstublieft rekening mee dat we uit eerlijkheid en integriteit naar de docent en de leerlingen geen uitzonderingen op dit beleid kunnen maken. Dit geldt ook voor annuleringen als gevolg van ziekte, het weer, transport problemen, etc.

Cliënten worden aangemoedigd om dit beleid op verschillende niveaus te begrijpen:

Het maakt de docent beter

Annuleringsvoorwaarden beschermen de tijd, energie en toewijding van de docent. Dit komt de leerlingen ten goede omdat de docent beter in staat is om op een hoog niveau qua passie, toewijding en energie les te geven en leerlingen te helpen hun doelen te bereiken en te behouden. Het is respectvol om de energie van de docent te waarderen door ruim van tevoren een annulering kenbaar te maken en als je dit niet kunt om de tijd te compenseren.

Het maakt leerlingen beter

Door belang en verantwoordelijkheid te hechten aan training en lessen op hoog niveau behouden leerlingen een diepe betrokkenheid, een sterke werkethiek en het begrip van professionaliteit. Alle Amsterdam Vocal Coaching docenten zijn professionals die ook, gedurende vele jaren, leerling zijn geweest. Wij begrijpen dat annuleringsvoorwaarden lastig kunnen zijn en soms zelfs oneerlijk of frustrerend kunnen lijken. Daarentegen kennen de Amsterdam Vocal Coaching docenten de waarde van het behandelen van de lessen met betrokkenheid en hebben hun eigen docenten door de jaren heen gerespecteerd door hun annuleringsvoorwaarden te respecteren. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van het tonen aan leraren dat hun tijd kostbaar is. Het respecteren van het harde werk en de tijd van collega kunstenaars is van cruciaal belang om succesvol als kunstenaar te zijn.

Het maakt andere artiesten beter

Lestijden vullen zeer snel. De agenda van Amsterdam Vocal Coaching kan soms 3 weken of meer op voorhand volgeboekt zijn. Er is vaak een wachtlijst voor tijden. Dit maakt annuleringsvoorwaarden nog belangrijker. Leerlingen hebben vaak behoefte aan last-minute sessies voor grote audities, opnames, performances, of kansen. Het is onmogelijk om leerlingen succes te helpen bereiken als annuleringen kort voor aanvang worden doorgegeven. Door een kennisgeving van 72+ uur te hanteren voor annuleringen kunnen leerlingen hun collega kunstenaars helpen te slagen door hen de toegang tot ongebruikte lestijden te geven die heel belangrijk voor hen kunnen zijn.

Uw begrip voor de annuleringsvoorwaarden van Amsterdam Vocal Coaching wordt zeer gewaardeerd. Amsterdam Vocal Coaching hecht er veel waarde aan om een eerlijke situatie voor alle leerlingen te creëren. We respecteren en waarderen elke leerling. Handhaving van de annuleringsvoorwaarden is niet persoonlijk bedoeld, maar is gewoon een onderdeel van training en coaching op hoog niveau in elke toonaangevende zang- of muziekstudio. Wij willen u vragen om bovenstaande te lezen met ons grootste respect voor u, uw doelen en uw individuele situatie. Nogmaals bedankt voor het respecteren van uw docent door het navolgen van de annuleringsvoorwaarden.