Online Zangles & Coaching

Liever zangles vanuit thuis? Online zangles en online vocal coaching biedt uitkomst! Ook ideaal voor last-minute check-ups en afspraken.

online-zangles

Naast het volgen van coaching en privé zangles in Amsterdam is het ook mogelijk om vocal coaching en zangles online te volgen. Coaching via internet biedt ook uitkomst voor het inplannen van last-minute afspraken. Bijvoorbeeld in de vorm van een warming-up voorafgaand aan een optreden, of een studiosessie.

Online zanglessen en coaching zijn even effectief als reguliere zanglessen en coaching-sessies in onze studio in Amsterdam. Het platform Zoom heeft onze voorkeur voor online sessies. Dit omdat de audioinstellingen van Zoom zo zijn in te stellen dat het geluid niet onderdrukt wordt.

Alle diensten van Amsterdam Vocal Coaching zijn ook online te volgen!

We werken al meer dan 10 jaar met online lessen en coaching. Onze clientèle bestaat, naast Nederlandse vocalisten, uit vocalist onder andere België, Duitsland, Frankrijk. Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Polen, Rusland, Oekraïne, Korea en Amerika.

3 stappen voor het volgen van online zangles & vocal coaching

Lesvoorbereiding

Ter voorbereiding op je les zorg je voor:

Blogpost

online-zangles-vanuit-thuis

1:1 zangles online: bewezen effectief

Onbekend maakt onbemind. Zangles online: effectief & efficiënt! In deze post meer informatie over het volgen van online zangles en stem-coaching. Ik geef meer dan 10 jaar met veel plezier online les aan leerlingen uit binnen- en buitenland. Coaching en zangles online volgen biedt een zeer effectief alternatief wanneer je bijvoorbeeld niet naar Amsterdam kunt

Lees verder »

Veelgestelde vragen over online zangles & coaching:

Ja, grotendeels. Een online les bevat dezelfde opbouw en onderdelen als een les in de zangstudio in Amsterdam. Het belangrijkste verschil met reguliere sessies is dat het in online lessen niet altijd mogelijk is om muzikaal begeleid te worden vanuit de zangstudio. Meer over online lessen lees je in de blogpost ‘1:1 zangles online: bewezen effectief’. We geven reeds 12 jaar online lessen.

Jazeker, het ook mogelijk al onze diensten online te volgen. Dit geldt dus naast zangles ook voor vocal coaching. Bijvoorbeeld in de vorm van performance coaching, presentatietrainingen, of auditie-training.

Zoom vermeldt de volgende snelheden op hun site voor 1-op-1 video meetings:

    • 600kbps (up/down) voor high quality video
    • 1.2 Mbps (up/down) voor 720p HD video
    • 1080p HD video ontvangen vereist 1.8 Mbps (up/down)
    • 1080p HD video verzenden vereist 1.8 Mbps (up/down)

Je kunt de snelheid van jouw internetverbinding online testen op https://www.speedtest.net.

De kosten voor online sessies zijn gelijk aan de kosten van onze reguliere lessen in Amsterdam. De betaling voor online afspraken gaat via bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een betaalverzoek waarmee je gemakkelijk via iDeal kunt betalen. Vragen? Neem contact op via het online contactformulier.

Online afspraken zijn gemakkelijk in te plannen via de online agenda op deze site. Je ontvangt de bevestiging direct in je inbox. In deze e-mail vind je naast de link naar de Zoom meeting, ook de beste audio-instellingen in Zoom voor online stemtraining. De bevestiging per e-mail bevat tevens tips ter voorbereiding op je les.

Ook voor online afspraken geldt dat deze kosteloos zijn te annuleren en/of te verzetten tot 48 uur voor aanvang van de afsprak. Afspraken die binnen 48 uur voor aanvang worden geannuleerd worden, ongeacht de reden, volledig in rekening gebracht. Uit eerlijkheid en integriteit naar de docent en de leerlingen kunnen er geen uitzonderingen op dit beleid worden gemaakt.

Scroll naar top