Online Booking
ONLINE BOOKING

Online Booking, Tarieven & Voorwaarden

You can only schedule a session up to 14 days in advance via this online scheduler. A minimum 48 hour cancellation notice is required.

Afspraken plan je gemakkelijk tot en met 2 weken vooruit via de online agenda op deze pagina. Je ontvangt ter bevestiging direct een e-mail met daarin ook de overige praktische informatie. Wil je verder dan twee weken vooruit plannen? Dit kan per e-mail of via onze contactpagina.

Kun je geen geschikte optie vinden?
Soms kan het lastig zijn om een geschikte optie te vinden in verband met drukte in de studio. Onze excuses hiervoor waneer dit het geval is. We horen dan graag je voorkeur qua tijd en/of dag(deel) en doen onze uiterste best om je alsnog in te kunnen plannen!

Tarieven

Tarief particulier
60 minuten: €82,50 (incl. BTW)
Tarief professioneel
60 minuten: €95,- (excl. BTW)
Dit tarief omvat tevens:

Betaling losse lessen

Losse lesafspraken dienen na afloop per PIN of contant betaald te worden. Eerste afspraken en online lessen dienen vooraf betaald te zijn via bankoverboeking. Je ontvangt hiervoor een betalingsverzoek.

Neem contact op voor de overige tarieven en voor de mogelijkheden wat betreft (bedrijfs)-workshops op locatie en bijscholing voor zang-coaches en -docenten.

Scroll naar top
Video afspelen