Las Vegas, Vocal Coaching Online

LAS VEGAS: PART 1

Bijna niet te geloven dat de eerste week er al weer op zit. Veel geleerd en tussen de bedrijven door ook veel gezien. De structuur van zowel de methode als de lessen blijven me fascineren.De stem in kaart gebracht als een Zwitsers uurwerk zonder dat je er een raketgeleerde voor hoeft te zijn om het te begrijpen. Helder, duidelijk en universeel toepasbaar, wat ook wel blijkt uit de diverse clientèle van de coaches hier.

Heavy work-outs om mijn eigen stem verder te ontwikkelen in combinatie met vakinhoudelijke didactiek zorgt er voor dat de methode verder in mijn systeem slijt. Volgende week zal ik zelf ook zanglessen geven aan een aantal leerlingen van één van de coaches waarvan ik afgelopen week les heb gehad. Erg leerzaam en motiverend.

Las Vegas zelf doet me denken aan Times Square over een lengte van 5th Avenue: 24/7 entertainment – never a dull moment. Overdag is het zo’n 40+ graden en ’s avonds ‘koelt het af’ naar zo’n 25 graden: tijd om naar buiten te gaan en de stad te ervaren. Daarnaast staan er een aantal toffe concerten (Kelly Clarkson, The Fray) en shows gepland.

Goed, tot zoverrrrr… Eind volgende week rijd ik naar Los Angeles om een aantal lessen te volgen om daarna naar Las Vegas terug te komen voor de laatste twee lessen. Meer hier over in mijn volgende blog!

Martin