Fysiek en spier gerelateerd leren

leer-fysiek en spier gerelateerd
Door het fysiek en spier gerelateerd te leren ervaren van je stemgebruik maak je ook de verbinding met je gehele lichaam.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Mijn werk is te vergelijken met dat van een Personal Trainer en een Mentor. We trainen en versterken gericht de spieren die je gebruikt bij het zingen. Hierdoor kun je gemakkelijker en efficiënter geluid maken en stress vermijden. De oefeningen die ik gebruik in mijn lessen verschillen per persoon. Je krijgt als vocalist een begrijpelijk inzicht in het ervaren van de fysieke wijzigingen qua stemgebruik. Door deze fysieke veranderingen eerst te begrijpen volgt het hoorbare resultaat ook sneller!

Door het fysiek en spier gerelateerd te leren ervaren van je stemgebruik maak je ook de verbinding met je gehele lichaam. Dit leidt ertoe dat het ‘spiergeheugen’, en de coördinatie van het stemgebruik, getraind worden. Dit resulteert in een stem die betrouwbaar is op het podium en in de studio. Maar: zingen is zo veel meer dan alleen techniek. Je techniek is slechts een middel. Het faciliteert je artistieke keuzes. Om je zangstem volledig te kunnen ontwikkelen trainen we, naast je technische zelfbewustzijn, ook je creatieve focus en strategie. Leer jezelf te onderscheiden. Word een performer!

More to explorer

zangmethodes-niet-zaligmakend

Werk met meer dan 1 methode!

Aan alle vocalisten & stem- en zangcoaches: ‘Don’t put it all on red!’ Elk probleem is een oplossing en vice versa! Vocalisten

Scroll naar top