Je Eerste Zangles

Een eerste zangles kan voor sommige mensen spannend best zijn. Vooral als je nog niet eerder voor iemand voluit hebt gezongen.

eerste-zangles-wat-je-kunt-verwachten

Om je op je gemak te stellen kun je hieronder lezen wat je zoal kunt verwacht van een eerste zangles bij ons, ongeacht je ervaring. Mocht je vragen hebben over een eerste zangles horen we dit uiteraard graag. Contact opnemen kan via dit formulier.

Blogpost

je-eerste-zangles

Je allereerste zangles

Na lang twijfelen heb je dan toch de stap genomen en je allereerste zangles ingepland. Hoe leuk! Blijft toch altijd een beetje spannend. Wat kan ik verwachten? Moet ik iets voorbereiden? Om je wat meer inzicht te geven in een mogelijk verloop van een eerste les hieronder een korte beschrijving. In de bevestiging die je

Lees verder »

Veelgestelde vragen over de eerste afspraak:

Absoluut! Er worden individuele zanglessen gegeven aan vocalisten van alle niveaus en leeftijden (volwassenen en kinderen). We werken met beginners, met gevorderde en met professionele vocalisten. Iedereen die wil leren zingen, of zijn stemgebruik wil verbeteren, is van harte welkom! Daarnaast is er ook geen basisniveau vereist om een privé zangles te kunnen inplannen. Ter inspiratie dit TEDx filmpje.

Zingen is iets persoonlijks. We begrijpen dit als geen ander. Tijdens onze zanglessen en coachingsessies werken we uitsluitend met positieve en opbouwende coaching. We zijn er niet om te oordelen, maar om jou verder te helpen aan de hand van jouw wensen en doelen.

Technische perfectie bestaat niet (zie tevens de blogpost ‘Perfectie: bestaat niet!’). Het gaat erom dat je kunt beschikken over een betrouwbare stem. Een stem die je verhaal onder alle omstandigheden geloofwaardig kan helpen maken.

Tijdens je eerste zangles bij ons zul je merken dat je stappen zult zetten die je zelfvertrouwen doen toenemen. Zodoende word je zelfbewuster en zul je merken dat je de zenuwen de baas kunt zijn en veel plezier zult beleven aan het zingen!

Uiteraard is het mogelijk om een eerste, vrijblijvende, privé zangles in te plannen. Zowel een online zangles, als een privé zangles in Amsterdam, kan via de online agenda ingepland worden. De kosten voor een eerste lesafspraak zijn gelijk aan die van een losse lesafspraak. Een overzicht van de kosten vind je hier.

Voor je eerste lessen is het fijn om uit te gaan van songs met 1 à 2 verbeterpunten waaraan je graag wilt werken. Kies melodische songs en bij voorkeur geen songs met al te grote dynamische verschillen. Zodoende geef je je stembanden de tijd om zich aan te passen aan het nieuwe stemgebruik.

Het is aan te raden om een flesje water mee te nemen en apparaat waarop je de les kunt opnemen. Je kunt hier natuurlijk je telefoon voor gebruiken, maar een voice recorder biedt soms wat meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld om aparte tracks op aan te maken tijdens de opname.

Onze studio bevindt zich in het Amsterdams Ondernemers Centrum.
De adresgegevens van de zangstudio zijn:
Wg-Plein 401
1054 SH Amsterdam

Klik hier voor een routebeschrijving vanaf je huidige locatie.

Parkeren kan in de straten rond het AOC en in de parkeergarage.

Scroll naar top