Stemtrainingen

Bijvoorbeeld ter voorbereiding op een belangrijke presentatie, studio opname of op een auditie

Stemtrainingen: Presentatie-, Auditie- & Studiovoorbereiding

Graag helpen we met het voorbereiden van je presentaties, studio-opnames of audities. Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden wanneer het gaat om presentatie-, of auditie-trainingen en ook wat betreft coaching voorafgaand aan studio-opnames. Daarnaast is het onder andere ook mogelijk om een opname van je zang/stem door ons te laten evalueren. Je leest hier meer over onze opname evaluaties. Meer informatie over (online) stemtraining, zang-coaching, of over onze opname evaluaties? Neem contact met ons op!

Presentatietraining

Tijdens presentatietrainingen werken we onder andere aan:
  • Houding
  • Ademhaling
  • Lichaamstaal
  • Overtuiging
  • Non-verbale communicatie
  • Dynamiek

Auditietraining

We zijn bekend met de huidige trends en verwachtingen voor wat betreft audities in de Muziek-, Theater- en TV-industrie. Graag helpen we je bij de voorbereidingen van je audities.

Studiocoaching & Vocal Productie

Veel van onze klanten zijn artiesten die met de voorbereidingen bezig zijn van studio opnames. Zowel tijdens, als voorafgaand aan, studio opnames, is het mogelijk om gecoacht te worden. Ter voorbereiding op de opnames werken we technisch en stilistisch aan het materiaal. De tijd in de studio zelf kan hierdoor zo efficiënt mogelijk worden benut. Tijdens de opnames kan de nadruk zodoende vooral op de performance komen te liggen. In de studio zijn wij naast Vocal Coach ook werkzaam als Vocal Producer.

Vocal Productie is een speciaal expertise gebied. Als producer kun je ervoor kiezen om een Vocal Producer in je budget op te nemen. Deze kan sterk bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit van de uiteindelijke opnames.

Het is gemakkelijk om tegen de vocalist te zeggen: ”Zing met meer passie!”, “Je zit onder de toon”, “Ik geloof het nog niet…”, enz. De vocalist kan zo emotioneel en fysiek uitgeput raken. Vooral doordat de eerder genoemde opmerkingen er meestal toe leiden dat de vocalist harder gaat zingen en het (zelf)vertrouwen verliest. Een Vocal Producer kan deze bevindingen gericht aanpakken en zodoende het beste de vocalist op de opname vastleggen. Daarnaast kan een Vocal Producer helpen om de beschikbare tijd, middelen en mogelijkheden zo effectief mogelijk te benutten.