Alle diensten van Amsterdam Vocal Coaching

Individuele zanglessen, vocal coaching (stemtraining), hulp bij de voorbereiding op audities en nog veel meer. Op deze pagina vind je een overzicht van onze diensten. Al onze diensten zijn tevens online en op locatie te volgen in de vorm van coaching en als workshop. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We horen graag van je.

Privé Zangles in Amsterdam

Alle aandacht voor jouw wensen en plannen

1-op-1 zangles vanuit onze zangstudio aan het Wg-Plein in Amsterdam Oud-West. Jouw wensen en plannen staan centraal en bepalen mede de aanpak. Je krijgt geen methode opgelegd. We kijken naar het resultaat.

1:1 Vocal Coaching / Stemtraining

De ultieme voorbereiding op een aanstaande performance

Niets aan het toeval over laten. Daar werken we samen aan tijdens een vocal coaching sessie. Dit kan zijn ter voorbereiding op een auditie, presentatie, showcase of een studio opname. We bepalen de performance strategieën.

Online Zangles & Vocal Coaching

Dezelfde inhoud en aandacht maar dan vanuit je huis

Zoom heeft onze voorkeur voor het volgen van online zangles en vocal coaching. Dit door de instellingsmogelijkheden en de opnamefunctie. Ervaar dezelfde lesopbouw en inhoud vanuit het comfort van je eigen huis!

Vocal Producer & Productie

Je beste performance het beste vastgelegd

Coaching voorafgaand en tijdens opnames in de studio. Tijdens de opnames wordt je gecoacht en gemotiveerd om je beste performance naar boven te halen. Zo wordt het beste van jou vastgelegd, effectief en efficiënt.

Cadeaubon | Gift Vouchers

Een uniek en origineel cadeau per post of per e-mail

Op zoek naar een origineel cadeau? Doe een zangles of stemtraining cadeau! Je bestelt jouw cadeaubon gemakkelijk via het bestelformulier. De ontvanger plant zijn of haar lessen gemakkelijk zelf in via de online agenda.

Scroll naar top