1054SH, #401

Amsterdam Vocal Coaching: hét adres voor privé zangles en stemtraining.

Klik op de afbeelding voor een routebeschrijving via Google Maps vanaf je huidige locatie naar de zangstudio: Wg-Plein 401, 1054 SH, te Amsterdam.

Alle diensten van Amsterdam Vocal Coaching zijn ook online te volgen!

Bereikbaarheid

Te voet / met de fiets
Amsterdam Vocal Coaching is gevestigd in het Amsterdams Ondernemers Centrum (AOC), Wg-Plein 100 (1054 SC), te Amsterdam. Het AOC is, vanaf het Leidseplein, te voet binnen 15 minuten te bereiken. Je fiets kun je gemakkelijk kwijt in één van de vakken voor het AOC.

Met de auto
Amsterdam Vocal Coaching is gemakkelijk te bereiken met de auto. Je kunt (betaald) parkeren in de parkeergarage onder het WG Plein (reserveren is aan te raden) en in straten in de omgeving van het AOC.

Met het openbaar vervoer
Kom je met de trein naar Amsterdam? Of reis je binnen Amsterdam met het openbaar vervoer? Plan je dan reis gemakkelijk via 9292.nl. Het AOC is zeer goed te bereiken per tram (17) vanaf Amsterdam Centraal.

Toegang tot het AOC

Wanneer je les overdag ingepland staat kun je via de rode draaideur het AOC betreden. Wanneer je les na 17.30, of in het weekend, ingepland staat kom je het AOC binnen via de witte schuifdeur (links van de rode draaideur). Om toegang te krijgen via deze deur toets je 401 + belsymbool in op de intercom. Bij binnenkomst in het AOC neem je de lift of de trap naar de 3de etage. Wanneer je de lift uitloopt ga je linksaf. Unit 401 is de tweede deur rechts.

Ben je wat vroeger dan gepland? Het AOC beschikt op de begane grond over een koffiebar waar het, zeker onder het genot van een kopje koffie, prima vertoeven is. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het uiteraard graag!

Zangles & Vocal Coaching Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan het cadeau doen van een zangles! Je kunt een cadeaubon gemakkelijk online aanvragen via dit aanvraagformulier. Je ontvangt ze volledig gepersonaliseerd per post of via e-mail als PDF. Elk aantal en type lessen is mogelijk om cadeau te doen!

Scroll naar top