WG-Plein 401, 1054 SH

Amsterdam Vocal Coaching is gehuisvest in het Amsterdams Ondernemers Centrum (AOC) in Oud-West

Openingstijden

  • Maandag – Vrijdag: 10.00 – 22.00
  • Zaterdag – Zondag: zie agenda

De lessen zijn ALLEEN op afspraak. | Lessons are by appointment ONLY. Please no walk-in visitors.

Adresgegevens

Amsterdam Vocal Coaching
Wg-Plein 401
1054 SH Amsterdam

Bereikbaarheid & Parkeren

Het AOC is gemakkelijk te bereiken. Klik hier voor een routebeschrijving vanaf je huidige locatie. Je kunt (betaald) parkeren in de straten rondom het AOC, of in de parkeergarage onder het Wg-Plein.

Wanneer je les overdag ingepland staat kom je het AOC gebouw binnen via de rode entree. Wanneer je les na 17.30, of in het weekend, ingepland staat, kom je het AOC gebouw binnen via de witte schuifdeuren (links van de rode entree). Aanbellen doe je door 401 + het belsymbool in te toetsen op de intercom.

Contactformulier

Je bericht is verzonden wanneer er hierboven een bevestiging verschijnt.
Your message has been sent when a confirmation appears.

Caroline Westendorp
Caroline Westendorp
Ruim twee jaar geleden kwam ik bij Martin terecht. Na jarenlang op een verkeerde manier te hebben gezongen, bleek dat ik knobbels op mijn stembanden had gekregen. Martin heeft me niet alleen een gezonde zangtechniek aangeleerd, maar dankzij zijn coachende vorm van lesgeven zijn mijn bereik, zelfvertrouwen en performance enorm gegroeid. En de knobbels zijn verdwenen. Als zangeres in een metalband - waarin ook grunt- en screamtechnieken worden toegepast, dienen mijn lessen bij Martin er nu vooral voor om mijn stem optimaal in conditie te houden en tijdens tours of belangrijke shows goed te presteren. De lessen van Martin zijn gestructureerd, duidelijk en werken toe naar een bepaald doel. Binnen enkele weken merk je al vooruitgang. En Martin is ook altijd buiten de lessen bereikbaar. Zo werd ik bijvoorbeeld een maand geleden wakker met een enorme verkoudheid en opgezette keel, enkele uren voor één van mijn grootste festivalshows dusver. Martin was direct bereikbaar en hij heeft telefonisch zangoefeningen doorgenomen om me zo lichamelijk en mentaal optimaal klaar te stomen (en het optreden was een enorm succes!). Martin herkent direct de conditie van je stem, hoe je hem gebruikt en waar je naartoe wilt werken. Hij past hierop zijn zangoefeningen aan. Zo maak je binnen korte tijd een snelle groei door. Ik kan niets anders dan Martin aan iedereen aanraden. Hij is een zangcoach en mental coach ineen en ik zou niet weten waar ik als zangeres zou staan zonder zijn lessen. Wil je op een professionele en gezonde manier jouw stem ontwikkelen en hierdoor beter gaan zingen, dan moet je absoluut bij Martin zijn.