1054SH
#401

Amsterdam Vocal Coaching is hét adres voor iedereen op zoek naar privé zangles en stemtraining

Privé Zangles in Amsterdam

We love hearing from you!

Alle diensten van Amsterdam Vocal Coaching zijn

Bedrijfsgegevens

Amsterdam Vocal Coaching
Wg-Plein 401
1054 SH Amsterdam
Noord-Holland

Telefoon & WhatsApp: +31648189961
E-mail: info@amsterdamvocalcoaching.com
BTW-nummer: NL001704702B51
Kamer van Koophandel: 27295222

Klik op onderstaande afbeelding voor een routebeschrijving via Google Maps vanaf je huidige locatie. Leslocatie: Wg-Plein 401, 1054 SH, te Amsterdam.

Bereikbaarheid

Te voet / met de fiets
Amsterdam Vocal Coaching is gevestigd in het Amsterdams Ondernemers Centrum (AOC), Wg-Plein 100 (1054 SC), te Amsterdam. Het AOC is, vanaf het Leidseplein, te voet binnen 15 minuten te bereiken. Je fiets kun je gemakkelijk kwijt in één van de vakken voor het AOC.

Met de auto
Amsterdam Vocal Coaching is gemakkelijk te bereiken met de auto. Je kunt (betaald) parkeren in de parkeergarage onder het WG Plein (reserveren is aan te raden) en in straten in de omgeving van het AOC.

Met het openbaar vervoer
Kom je met de trein naar Amsterdam? Of reis je binnen Amsterdam met het openbaar vervoer? Plan je dan reis gemakkelijk via 9292.nl. Het AOC is zeer goed te bereiken per tram (17) vanaf Amsterdam Centraal.

Toegang tot het AOC
Wanneer je les overdag ingepland staat kun je via de rode draaideur het AOC betreden. Wanneer je les na 17.30, of in het weekend, ingepland staat kom je het AOC binnen via de witte schuifdeur (links van de rode draaideur). Om toegang te krijgen via deze deur toets je 401 + belsymbool in op de intercom. Bij binnenkomst in het AOC neem je de lift of de trap naar de 3de etage. Wanneer je de lift uitloopt ga je linksaf. Unit 401 is de tweede deur rechts.

Ben je wat vroeger dan gepland? Het AOC beschikt op de begane grond over een koffiebar waar het, zeker onder het genot van een kopje koffie, prima vertoeven is. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het uiteraard graag!

What People Say

Vocal Blog: Tips & Tricks

kno-zangstem-expertise

Welke KNO? 3 tips voor vocalisten

Niet elke KNO-arts is gespecialiseerd in het werken met vocalisten Feit: ook met de KNO-arts moet er een juiste klik zijn Regelmatig hoor ik van vocalisten die ik coach, dat zij zich door een KNO-arts niet altijd even goed begrepen voelen. Ter positieve inspiratie onderstaand filmpje van Dr. Reena Gupta (@reenaguptamd), die ik tijdens een forum in Londen heb mogen ontmoeten. Dr. Gupta is een zeer gedreven KNO-arts

Lees verder »

Zangles & Vocal Coaching Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan het cadeau doen van een zangles! Je kunt een cadeaubon gemakkelijk online aanvragen via dit aanvraagformulier. Je ontvangt ze volledig gepersonaliseerd per post of via e-mail als PDF. Elk aantal en type lessen is mogelijk om cadeau te doen!

Scroll naar top