4 tips voor groei & ontwikkeling

tips-voor-groei-en-ontwikkeling
Tips voor groei en ontwikkeling.

Guides:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

1. Leer van je fouten
Perfectie bestaat niet. Gelukkig maar, want perfectie zou betekenen dat we zijn uitgeleerd en dat zijn we gelukkig nooit. We willen ons blijven ontwikkelen, ontdekken en leren, en kunnen genieten van de reis. Door een gemaakte fout weet je wat je niet wilt en weet je nog beter wat je wel wilt.

2. Stop met negatief tegen jezelf te praten
Als je van mening bent dat je iets niet kunt geeft je brein je op termijn vanzelf gelijk. Negativiteit trekt negativiteit aan. Negatieve gedachten helpen je niet verder en berusten niet op waarheid. Je weet immers pas of iets gaat lukken als je het probeert. Bepaal welke gedachte aandacht verdient.

‘Just Be Yourself, But Be All of You.’

Jack Canfield

3. Weet precies wat je wilt
Veel mensen bereiken nooit wat ze willen, simpelweg omdat ze nooit helemaal zeker weten wat ze werkelijk willen. Om je verlangens snel te manifesteren, moet je duidelijk zijn wat je precies wilt. Wees kristalhelder zijn over elk detail dat verband houdt met wat je wenst.

4. Wees dankbaar
Dankbaarheid zorgt ervoor dat je waardeert wat je al hebt. Wat je vanzelfsprekend vindt, raak je vaak ook snel kwijt. Wees dankbaar, dat geeft een goed gevoel en heeft een enorme aantrekkingskracht op positiviteit. Positiviteit trekt positiviteit aan

More to explorer

kno-zangstem-expertise

Welke KNO? 3 tips voor vocalisten

Niet elke KNO-arts is gespecialiseerd in het werken met vocalisten Feit: ook met de KNO-arts moet er een juiste klik zijn Regelmatig

Scroll naar top