2018 ViP Education Forum London

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wat een top weekend! Afgelopen weekend nam ik deel aan het 2018 ViP Education Forum gehouden in de ACM/Metropolis studios, 19-22 april. Zangcoaches, stemonderzoekers, logopedisten en KNO-artsen van over de gehele wereld namen deel aan diverse workshops, discussies, live lessen, studio-coaching en vocal scopes (KNO onderzoekt een vocalist voor een volle zaal).

Erg inspirerend en leuk om veel buitenlandse collega’s weer te zien en om nieuwe contacten te maken. Daarnaast heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan. Just wait 🙂 Wat ik vooral fijn vond aan deze organisatie dat er gewerkt werd met vocalisten en ruimte was voor discussie. Op naar volgend jaar!

‘Education is the kindling of a flame, not the filling of a vessel.’

Socrates

More to explorer

neusademhaling - de voordelen van neusademhaling

Ademhalen: less is mmmore

Ademhalen. We doen het allemaal en bijna iedereen kan dit efficiënter doen. De meeste mensen ademen te vaak in en te oppervlakkig.

zingen kan je algehele gezondheid verbeteren en je stressbestendiger maken

Waarom zingen gelukkig maakt

De langste en meest krachtige zenuw in ons lichaam is de nervus vagus. De nervus vagus maakt onderdeel uit van het parasympathisch

de-mix-stem-holy-grail

De mix-stem – The Holy Grail

De meest gebruikte kwaliteit in het zingen is onze mix-stem. Tegelijkertijd ook vaak de instelling van onze stem die de meeste training

Scroll naar top